Key Accountmanager Benelux

Key Accountmanager Benelux

Ben jij vurig en een tikkeltje eigenzinnig?

 

Wie zijn wij?
 

Topking Fingerfood is de innovatieve fingerfoodproducent die verrassende snacks met verschillende wereldse smaken maakt. Onder andere de KaasTengels® en Vlammetjes® zijn van ons!
Food, zelfs op klein formaat, moet mensen altijd laten genieten van het moment. Als fingerfood-producent vertalen we dat naar ‘groot formaat’ genieten. We ontwikkelen verrassende smaken die elke gelegenheid bijzonder maken. En doen we geen concessies aan de kwaliteit.

 

Nooit.

 

Daarom produceren wij in Nederland, zijn we eigenzinnig en kiezen wij bewust ons eigen pad. Hanteren we duidelijke en transparante taal naar klanten en partners, is het plezier van onze medewerkers essentieel en iets terug doen voor de maatschappij vanzelfsprekend. En we groeien!

 

Om deze groei te ondersteunen zoeken wij een Key Accountmanager Benelux

Wie ben jij?

  • Jij hebt een HBO opleidingsniveau.
  • Jij bent een enthousiaste accountmanager die met plezier een aantal Key accounts in Nederland bedient.
  • Ook ben jij het aanspreekpunt voor België.
  • De ontwikkelingen binnen Topking zijn in volle gang en gaan vlug. Daarom zal “new business” buiten de Benelux ook tot je functie behoren.
  • Servicegerichtheid en zelfstandig aan het werk gaan zijn jou op het lijf geschreven.
  • Binnen het kleine en betrokken team vind jij je plek en vanuit die basis treed jij naar buiten om new business te genereren.
  • Je adviseert het management over kansen en ontwikkelingen binnen de markt.
  • Franstalig is een pre.

 

Wat bieden wij jou?

Een gave functie waar je al jouw talenten in kwijt kunt en waarbij je je eigen winkel mag runnen. Daarnaast bieden wij jou een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Contact
Kun jij na het lezen van deze vacature niet wachten om jezelf aan ons voor te stellen? Stuur dan je CV met motivatie naar Sam Bogaards via personeel@topking.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van analytische gegevens. Lees hier meer over in onze privacy policy