Nieuws

Topking Fingerfood heeft per 21 oktober 2019 een nieuwe eigenaar. Signature Foods BV neemt de aandelen over van de huidige eigenaren van de Schiedamse merkproducent.
Heet van de naald. Topking Fingerfood versterkt met de Vlammetjes® F**KING hot campagne het pittige, vurige, rebelse en eigenzinnige karakter van het ijzersterke snackmerk.
Topking Fingerfood heeft tasty news! Vanaf 7 januari zijn de nieuwe varianten KaasTengels® Old Amsterdam en Vlammetjes® Veggie te koop bij diverse grossiers. Naast de twee nieuwe productintroducties die exclusief worden gelanceerd op de Horecava, hebben de verpakkingen van de productrange Vlammetjes® én KaasTengels® een redesign gehad.
Topking, de maker van Vlammetjes®, introduceert de VlamBapao®. Het stoombroodje met een vulling van Vlammetjes®-kipgehakt zet de jongere doelgroep in vuur en vlam.
De lente zit in de lucht en het eerste BBQ weer is al achter de rug. Onze Sliders 66 mini hamburgers of Classic hamburgers doen het goed op iedere BBQ of grill, en zijn de perfecte basis voor diverse recepten!