Nieuwe eigenaar van Topking Fingerfood is Signature Foods

Gepubliceerd op:

22.10.2019

Topking Fingerfood heeft per 21 oktober 2019 een nieuwe eigenaar. Signature Foods BV neemt de aandelen over van de huidige eigenaren van de Schiedamse merkproducent.

Topking wordt opgenomen in de ambitieuze groep. De zelfstandig opererende bedrijven binnen de groep zijn met name bekend door de merken Johma, Westland Salades, Gourmet Salades, Heks’nkaas, Hamal, Délio, Kitchen on a Mission en Maga.

Topking Fingerfood vindt zijn oorsprong in 1982. Het eerste product ontstond aan de keukentafel van oprichter Bert Roubos met de ontwikkeling van Vlammetjes®. De enige échte pikante borrelsnack bleek de basis voor een strak georganiseerd productiebedrijf. De rebelse manier van ondernemen van Bert Roubos bleek een groot succes en in de jaren die volgden zijn vele andere bekende merken toegevoegd aan het portfolio, zoals KaasTengels® en VlamTosti’s®.
Met pijlers als kwaliteit, betrokkenheid en een verrassend assortiment is Topking Fingerfood de laatste decennia uitgegroeid tot een bekende speler binnen de Snack- en Fingerfoodmarkt. 

Sinds 2010 staat Topking Fingerfood onder leiding van Algemeen Directeur Edwin Hak. Onder de vlag van Signature Foods BV zal Topking Fingerfood zelfstandig en onder eigen label blijven opereren. Na de overname blijft Edwin Hak Algemeen Directeur en daarmee verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en strategie van het bedrijf.

Edwin Hak licht toe: “Topking heeft in Signature Foods BV een betrouwbare en ambitieuze partner gevonden. De groeistrategie wordt verder uitgebouwd, waarbij we zeker gebruikmaken van wederzijdse expertise. We kijken met vol vertrouwen naar de toekomst.”