Topking Fingerfood zet millennials in vuur en vlam

Gepubliceerd op:

14.08.2019

Heet van de naald. Topking Fingerfood versterkt met de Vlammetjes® F**KING hot campagne het pittige, vurige, rebelse en eigenzinnige karakter van het ijzersterke snackmerk. De multimediale campagne laat vooral de harten van millennials sneller kloppen. Horecaondernemers profiteren.

De millennials, oftewel de generatie Y, iedereen tussen de 17 en 35 jaar oud, zijn momenteel de grootste generatie op deze aardbol en trendbepalend. Voor de horeca daarom een belangrijke doelgroep. De selfie generatie staat voor entertainment. ‘Deze generatie wil geprikkeld worden door een speciale beleving in de horeca’, vertelt Product Manager Huong Bui over de aanleiding tot de Vlammetjes® F**KING hot campagne.

Die ervaring biedt Topking deze zomer op een presenteerblaadje aan met de F**KING hete horeca-actie Vlammetjes® Roulette. Een portie Vlammetjes®, waarvan er eentje extreem heet is. Maar welke? Gasten spelen met vuur. Ze hebben maar één manier om daar achter te komen: allemaal een Vlammetje® pakken en proeven. Een retespannend en hilarisch spel. Vlammetjes® maakten een borrelmoment altijd al speciaal. Het merk staat voor echte vrienden, echt gezellig, echt lekker en heet. Vlammetjes® Roulette en de bijbehorende opvallende promotiematerialen zorgen voor extra pit en beleving en werken als een magneet op jonge gasten.

Een Vlammetjes® Roulette-pakket bestaat uit 72 extreem hete Vlammetjes® F**king Hot Roulette edition. Deze mogen natuurlijk niet los worden geserveerd. Anders is de lol eraf. Het gaat juist om het spel. Elk pakket heeft daarnaast twintig vlamkaarten en twee zwaailichten. Tien opvallende tafelkaartjes en twee A3 posters maken het promotiepakket compleet. Met het materiaal helpt Topking horecaondernemers om de totaalbeleving van hun gasten te vergroten. Goed voor de sfeer én de drankomzet.

Voor de nieuwe merkgedachte – nog heter, pittiger en rebelser - werkt Topking samen met reclamebureau Force451. De Vlammetjes® F**KING hot campagne met Vlammetjes® Roulette als actie-component is de eerste stap in de rebranding. De campagne bestaat onder meer uit een prikkelende commercial en een opvallende stop-motion video die via verschillende social media kanalen, zoals Instagram, Snapchat en YouTube, worden verspreid. Daarnaast is de campagne in september op abri’s te zien.

Meer weten of meteen bestellen? www.vlammetjes.nl