Topking lanceert KaasTengels® Old Amsterdam en Vlammetjes® Veggie

Gepubliceerd op:

7.01.2019

Topking Fingerfood heeft tasty news! Vanaf 7 januari zijn de nieuwe varianten KaasTengels® Old Amsterdam en Vlammetjes® Veggie te koop bij diverse grossiers. Naast de twee nieuwe productintroducties die exclusief worden gelanceerd op de Horecava, hebben de verpakkingen van de productrange Vlammetjes® én KaasTengels® een redesign gehad. Ook heeft de KaasTengels® Jonge Kaas een verbeterde receptuur, deze is nu gevuld met vegetarische jonge kaas. Topking speelt met de introducties in op de laatste ontwikkelingen en trends richting vega en premium.
 
KaasTengels® Old Amsterdam
De bekende kaasloempiaatjes, nu gevuld met Old Amsterdam kaas. Crunchy, hartig en licht zoet van smaak!  Daarnaast hebben ze een uniek uiterlijk: de lichte flens is voorzien van een bruin streepje. Deze premium kaassnack is door zijn smaak en uiterlijk een goede aanvulling op de menukaart. De KaasTengels® Old Amsterdam zitten per 60 stuks in een doos.
 
Vlammetjes® Veggie
Inspelend op de vegetarische trend, lanceert Topking het vegetarische broertje van het bekende Vlammetje®; Vlammetjes® Veggie. Deze heerlijke pikante vegetarische miniloempiaatjes hebben een vurige vulling van gekruid soja gehakt, boekweit en quinoa. Met de Vlammetjes® Veggie biedt Topking een bijzonder heet én vegetarisch snackalternatief voor op de borrelplank. Het vegetarische Vlammetje® is tevens onderscheidend door het uiterlijk; het bevat een groen streepje op de flens. Vlammetjes® Veggie zitten per 54 stuks in een doos.
 
KaasTengels
® Jonge Kaas Vega
KaasTengels Jonge Kaas, nu gevuld met romige vegetarische kaas. Deze heeft een crunchy flens en is geschikt voor vegetariërs.
 
Modernisering verpakkingslijn
Topking is bezig met een modernisering van zijn gehele foodservice assortiment. Het design en de smaak van de producten geeft de horeca ondernemer concepten gericht op verschillende doelgroepen. Oscar Visser, Commercieel Manager Topking: “De foodservice markt is volop in beweging, de nieuwste foodtrends zijn voor ons dan ook een grote inspiratiebron geweest. Snacken moet daarbij toegankelijk zijn voor iedereen.”
Verpakkingsbureau Brum kreeg als briefing om de verpakkingen neer te zetten als één grote familie, waar de kwaliteiten van de afzonderlijke producten veel meer worden belicht. De kernwaarden kwaliteit, betrokkenheid en verrassend zullen in de komende jaren nog meer naar voren komen in de communicatie van Topking.
 
De KaasTengels® Old Amsterdam, KaasTengels® Jonge Kaas en Vlammetjes® Veggie zijn te vinden in het vriesvak en vanaf nu te koop bij onder andere de Sligro, Bidfood, Makro, Hanos en De Kweker etc.